Nina Flaaseth m/band

«Nummer 1#Top20 Chart i USA»!

NINA FLAATEN LOGO

Nina Flaaseth er en uavhengig tradisjonell prisbelønnet countrymusikkartist,sanger og låtskriver fra Norge.
Hun bor for tiden utenfor Hamar by, og er i skrivende stund 44 år, og en artist som er lagt godt merke til i positiv forstand både nasjonalt og internationalt.

Nina’s barndom og oppvekst var sammen med hennes mamma og pappa og en yngre bror på en liten gård i Løten. Her kunne du «lukte» kyrne, høre lyden fra traktorer og synet av åkre og enger så langt øyet kunne se – så du kan si at det ikke er overraskende at tilnærmingen til både sjelen av/til,- og countrymusikken kom i barndommen. Hun er utdannet agrotekniker – så hun er faktisk så “country som det blir”. Nina startet med sang, trekkspill, både torader og femrader (trekkspill), og tangenter i barndommen, og dette har fulgt henne siden. Hun har alltid vært glad i å synge, men i voksen alder ble det en realitet å opptre som vokalist, og hun får stadig mye rosende ord for sin særegne og behagelige stemme. Nina er en kunstner som har bemerket seg veldig positivt for publikum og arrangører, både nasjonalt og internasjonalt, og hun har de siste årene vunnet flere priser for sin tradisjonelle countrymusikk og stemme. Foruten sin kjærlighet og lidenskap for å synge og fremføre, skriver hun også sanger. Alle sangene hennes blir nå spilt på utallige radiostasjoner rundt om i verden, der musikken hennes har mange nummer #1 på radiolister over hele verden, både i USA og Europa, og Nina har interessert og påvirket mange menneskers liv med sine sanger og den karakteristiske, særegne klare, og myke stemmen !

Nina gjør opptredener med sitt bande, hvor hun/de reiser både nasjonalt og internasjonalt på store og små scener.

I 2016 slapp hun sitt første album «Living On», et album med i hovedsak originale låter, som har fått masse god kritikk både i Usa og Europa, og siden det har hun skrevet mye musikk, og nå senest i Januar 2020 sluppet en ny egenskrevet låt «Where Did It Go» skrevet av henne selv, innspilt hos Arne Benoni ( se presseskriv) og hun jobber mot et nytt album-slipp av egne låter.
Nina er en ekte, genuin, unik countryartist som synger med både følelse og sitt hjerte, her får du sammen med et band som er av godt rutinerte musikere innen sjangeren høre hva countrymusikk handler om, – gode historier, soul, twang, honkytonk, toppet med Ninas særegne og unike stemme.

Noen priser hun har vunnet er bla:

“Female Vocalist of The Year International ISSA 2019”, Georgia, USA
“Golden Record Traditional Country ISSA International”, Atlanta, USA