Boinndrag

Boinndrag Band

Steinkjer-bandet som spiller FOR og MED publikum!

Boinndrag Band

BOINNDRAG er et band fra Steinkjer og  ble startet som ett coverband-prosjekt mot kun en musikalsk fremføring i form av en konsert på ett samfunnshus i Steinkjer Jula 2019. Denne konserten ble en slik suksess, at bandet ble tvunget til å fortsette da bookinger strømmet på.

Med en smekkfull bookingkalender gikk bandet hardt på og spisset kvaliteten inn mot en travel tid. I Mars 2020 satte Covid- 19 inn en solid stopper for prosjektet. Hele kalenderen ble renset i form av avlysninger. Men BOINNDRAG skulle ikke la seg knekke, og gikk heller igang med produksjon av egen musikk. Dette ble også en slik suksess at det straks ble igangsett studioinnspilling av materialet, og etter 1 år med hardt arbeid var bandets 8 første egenproduserte låter hugd i stein og innspilt i form av albumet KONGENS SKÅL. 

BOINNDRAG spiller det de selv betegner som Steinkjer- Rock, som menes rock med tekster som kan relateres til Steinkjerhistorie med ett tyngre og litt kjappere utrykk en klassisk rock. Bandet er helnorsk i sine sanger, og spiller i tillegg til egenprodusert musikk sine egne særegne versjoner av kjente slagere innenfor norsk rock og countryrock, samt at en del mer moderne låter og låtskrivere tolkes med litt mer BOINNDRAG. Gutta er trådløse og kan ofte bruke hele rommet som sin scene. Dette er ett band som både spiller FOR og MED sitt publikum, og bygger stemning og allsang under sine konserter. Disse må du bare oppleve Live!

boinndrag er:

Atle Egge – Vokal,
Wiggo Bulling – Gitar,
Tor Erik Simensen – Gitar,
Jostein Brandtzæg Schei – Gitar / Tagenter
Roar Sørli – Bassgitar,
Andreas Hammer – Trommer